Spot Sindikati I Njihove Omladinske Sekcije

Premijera spota „Sindikati su IN – uključi se, aktiviraj, utiči“

  • 02/12/2020

„Naša snaga je u našem zajedništvu. Samo u regionu ima nas na desetine hiljada. U svetu – nekoliko miliona. Mi smo najorganizovanija grupa mladih iz različitih sektora. Tvoje je pravo da utičeš na svoje radno okruženje i život zajednice. Tvoje je pravo da kažeš kakvu sadašnjost i budućnost želiš. Tvoje je pravo da si redovno informisan, stičeš nova znanja i nove kontakte“, samo su neke od poruka koje mladi sindikalci žele da prenesu mladim ljudima širom regiona i Evrope.

Šta sve imaju da poruče, pogledajte u spotu pred vama koji je deo kampanje „Sindikati su IN – uključi se, aktiviraj, utiči“, a koju su kreirali upravo naši mladi učesnici projekta “Sindikati i njihove omladinske sekcije – novi pokretači omladinske participacije”.

Aktivnost sprovodimo od januara, a zahvaljujući duhu i energiji sindikalnih omladinaca i projektnog tima, uprkos svim preprekama sa kojima smo se susreli ove godine zbog pandemije KOVID-19, uz sve mere opreza, naše aktivnosti nesmetano teku. Stoga, poslušajte naše poruke kako biste znali kako da utičete na svoje radno okruženje, ko sve može da vam pomogne u tome i kome da se obratite, jer mladi – svet ostaje na vama i budućnost je u vašim rukama.

Projekat „Sindikati i njihove omladinske sekcije – novi podsticaj za participaciju mladih“ realizuje se uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope. Koordinator je Razvojni centar za mlade iz Beograda, a partneri su Sindikalno edukativni centar iz Banja Luke, Sindikalni centar za edukaciju i trening iz Skoplja i udruženje KOSMO iz Podgorice, uz aktivan angažman udruženja iz Slovenije, Grčke i Albanije.